Verkocht &
verhuurd

…is één van onze specialisaties. Met onze jarenlange ervaring, marktkennis en ons relatienetwerk adviseren wij u graag bij het vinden van een passende winkelruimte voor uw concept of de passende invulling(en) voor uw winkel(s).

Winkelruimte

Winkelruimte

Bedrijfsruimte

…u beschikt over uw wensen, eisen & ideeën voor uw bedrijfsruimte. Wij kunnen u suggesties geven of het geheel namens u en in samenspraak met u realiseren.

Winkelruimte

…is zeer divers beschikbaar. Efficiënt, representatief, functioneel, karakteristiek? Het visitekaartje en/of het hart van het bedrijf, zowel voor zakelijke relaties als voor medewerkers. Desgewenst voorzien wij in een specifiek en/of compleet huisvestingsadvies voor uw bedrijf dan wel de passende huurder of koper van uw pand.

kantoorruimte

…maakt het verschil in het straatbeeld. Sfeer, vertier, gastronomie. Gevestigde en beginnende horecaondernemers/-ondernemingen hebben wij voorzien van of voorzien in passende locaties en panden.

horeca

Winkelruimte

Beleggingen

…vergen rendement, integriteit, discretie en een één op één behandeling met de opdrachtgever. Dankzij onze veelzijdige ervaring, gedegen marktkennis en ons ruime netwerk kunnen wij adequaat voorzien in uw wensen en belangen, zowel ten aanzien van acquisitie als dispositie.

Winkelruimte

…vastgoed en vastgoedvraagstukken zijn desondanks niet zonder meer voor de hand liggend. Ook vastgoed is aan verandering en dynamiek onderhevig. Wij hebben geen glazen bol, maar wij beschikken wel over deskundigheid, realiteitszin, creativiteit en inventiviteit.

overige