Over
Blok

Blok Makelaardij OZ B.V. is opgericht in 1995 maar al sinds 1987 zelfstandig actief in Rotterdam en directe omgeving. Onze specialisten zijn beëdigd, gecertificeerd en/of gediplomeerd en hebben elk minstens 15 jaar aan werkervaring binnen hun vakgebied.

Wij bezitten zelf geen vastgoed of deelnemingen in vastgoedprojecten, anders dan onze eigen woningen. Een conflict of interest of enige andere vorm van gebrek aan integriteit is hiermee uitgesloten.

Zoekt u vastgoed? Of wilt u verkopen of verhuren? Blok Makelaardij is deskundig, onafhankelijk en al sinds 1987 actief in de Rotterdamse vastgoedwereld. Onze ervaring en expertise dienen slechts één doel: de vastgoedtransactie voor elkaar krijgen die u het meest oplevert.

Dus ervaart de tegenpartij ons wel eens als lastig. Of zeggen wij juist tegen u: “Nee, laat deze maar gaan, we vinden wel wat beters.” Onze eigenzinnigheid wil wel eens voor gefronste wenkbrauwen zorgen. Dat moet dan maar. Het gaat ons immers maar om één ding: het voor elkaar krijgen van de voor u meest aantrekkelijke vastgoeddeal.

Winkel- en horecavastgoed, beleggingsvastgoed, kantoor- en bedrijfsruimtes

Wij hebben ons gespecialiseerd in makelaardij, advisering en taxatie. Maar eigenlijk hebben we nog een vierde specialisme: Rotterdam en directe omgeving. Onze focus ligt op de veelzijdigste stad van Nederland en dan met name op vastgoedbeleggingen, retail, horeca, kantoren en bedrijfsruimtes.

In Rotterdam is the sky the limit. Er wordt veel gebouwd, de vastgoedmarkt is continu in beweging. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Weinig ontgaat ons. Komt er een ruimte vrij die voor u interessant kan zijn, dan hoort u het van ons. Want … kennis staat bij ons voorop, daadkracht is ons motto.

ONZE
SPECIALISTEN
ADVISEREN
U GRAAG

F.I.E.J.J. Blok
Makelaar / Taxateur

010 241 04 44
fblok@blokmakelaars.nl

M.T. Robberecht
Makelaar / Taxateur

010 241 04 44
mrobberecht@blokmakelaars.nl

E. Duine-Blok
Vastgoedmedewerkster

010 241 04 44
eblok@blokmakelaars.nl

CONTACTGEGEVENS

Bezoekadres

Oudedijk 19
3062 AB Rotterdam

Postadres

Postbus 4298
3006 AG Rotterdam

Contact

Tel: 010 241 04 44
E-mail: info@blokmakelaars.nl

KvK nr.: 24269952
BTW nr.: NL8038.30.014.B01

Blok Makelaardij